Si želiš imeti samostojno razstavo likovnih del? Udeleži se Mini EX Tempore 2011

Mini Teater Ljubljana in RestART likovne ustvarjalce vabita k sodelovanju na razstavi Mini EX Tempore 2011

Prireditve in vabila k sodelovanju mladih likovnih ustvarjalcev: priložnost za vse, ki vas navdušuje likovna umetnost in si želite razstaviti svoja likovna dela

Mini Teater in RestART podpirata vašo ustvarjalnost in vas vabita k sodelovanju na dogodku, imenovanem MINI EX TEMPORE 2011 (Povežimo veje umetnosti)

Takole so pogoje za sodelovanje za izbor likovnih del na razstavi zapisali v svojem vabilu:

“1. Vmesecu marcu si oglejte katerokoli predstavo v Mini teatru Ljubljana, Križevniška 1, 1000 Ljubljana

2. Informacije o predstavah in nakupu vstopnic dobite na naši spletni strani www.mini-teater.si. Vstopnice lahko rezervirate preko telefona, naprodaj pa so tudi uro pred predstavo, na sami lokaciji predstave Mini teater Ljubljana, Križevniška 1, 1000 Ljubljana ali na ljubljanskem gradu.

3. Pri nakupu vstopnice zahtevajte pripis : mini EX, podpisano vstopnico pošljite skupaj z vašimi kontaktnimi podatki ( Ime, priimek, naslov, leto rojstva, telefon in e-mail) na naš naslov: Mini Teater Ljubljana, Križevniška 1 , 1000 Ljubljana s pripisom : mini EX tempore.

4. Po pošti boste prejeli potrdilo, s katerim boste na hrbtni strani opremili svoje oddano delo.

5. Format oddane podlage: najkrajša stranica 30 cm, najdaljša stranica 50 cm

6. Oddaja del: med  04.-05. aprilom  2011 (lokacije in časi bodo razpisani naknadno )

7. TEMA: ime predstave, ki si jo boste ogledali.

8. Organizator ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe oddanih del. Vsako delo mora biti opremljeno in pripravljeno za razstavo. Na hrbtni strani mora biti prilepljen obrazec, ki ga prejmete po ogledu predstave in ki ga boste dopolnili z ustreznimi podatki. Vsak avtor zagotavlja, da je oddano delo njegovo avtorsko delo.

Skupinska razstava izbranih likovnih del bo postavljena v Aprilu 2011, v prostorih Mini teatra Ljubljana, Križevniška 1.

Prva tri najboljša dela ( avtorji so jih dolžni odstopiti Mini teatru) pa bodo razstavljena ob v naprej določenih predstavah, glede na naslov dela, tako v Mini teatru, kot na gostovanjih po sloveniji.

Avtorju Prvega najboljšega izbranega dela pa bo omogočena samostojna razstava v Zlati dvorani MINI TEATRA, na Križevniški 1, 1000 Ljubljana ( po predhodnem dogovoru ).

Ostala neizbrana dela pa avtorji prevzamejo sedem dni po skupinski razstavi, na Križevniški 1, 1000 Ljubljana, v prostorih Mini teatra Ljubljana. Dela, ki jih avtorji ne bodo prevzeli do razpisanega dne, postanejo last Mini teatra Ljubljana.

Čimprej opravite nakupe vstopnic in si omogočite udeležbo na dogodku, v primeru razprodanih predstav bomo poskrbeli, da se boste lahko udeležili novih terminov in si s tem zagotovili sodelovanje.

Vsi, ki ste se ali pa se še odločate za sodelovanje, nas kontaktirajte  vsebina@restart-art.com ali preko Facebook skupine restART.”

Deli s prijatelji/Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *