Ekskluzivno: V sodelovanju z Akademija Učenja Roma Um vam podarjamo 10% vrednosti udeležbe na tečaju iz splošne in poklicne mature iz matematike. Hitro, učinkovito in zabavno do znanja!

Akademija Učenja Roma Um

Ekskluzivno za člane ter obiskovalce portala Mozaik Kreativnosti: Podjetje Akademija Učenja Roma Um vam podarja 10% vrednost udeležbe na tečaju iz splošne ter poklicne mature, ki se prične 28.10.2011. Vse kar morate storiti je, da v prijavni obrazec v okence za sporočilo na spletni strani www.izobrazevanje-romaum.si vpišete kodo, ki se glasi: MKROMAUM

Priprave na maturo iz matematike ter inštrukcije iz angleščine, nemščine in matematike vam na povsem enostaven, hiter in zabaven način ponuja podjetje Akademija Učenja Roma Um, Romana Matekovič, s.p.

 

  • Ekskluzivno le za člane portala Mozaik Kreativnosti, obiskovalce portala ter člane FB strani Mozaik Kreativnosti:

V sodelovanju s podjetjem Roma Um, Romana Matekovič, s.p. (Akademija Učenja), vam podarjamo 10% vrednosti 60 urnega tečaja priprav na splošno in poklicno maturo iz matematike, ki se prične 28. 10. 2011, če boste ob prijavi (prijavnica se nahaja na prvi strani spletne strani podjetja www.izobrazevanje-romaum.si), v okence za sporočilo vnesli KODO: MKROMAUM.

Tečaje, ki bodo potekali v vseh večjih slovenskih mestih, vodijo izkušeni predavatelji, na tečaju pa se držijo maturitetnega izpitnega kataloga ter se prilagajajo potrebam skupine.

Deli s prijatelji/Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *