Klavdija Pikon

Sem Klavdija Pikon, rojena 23.08 1972. Živim v Piranu, kjer me navdihujejo lepote slovenske Istre in kjer lahko v miru tudi ustvarjam. V življenju sem se naučila živeti za trenutek, delati tisto kar me veseli in notranje polni.

Mislim lepo, razmišljam pozitivno, dopuščam sebi, da sem sama sebi luč, s tem pa blagoslov vsem okoli mene. Prav zato lahko ustvarjam na večih življenjskih področjih.

Ukvarjam se z grafologijo, grafoanalizami kot tudi s svetovanjem, v nastajanju pa imam tudi knjigo, ki bo govorila o medsebojnih odnosih. V prostem času pa fotografiram in tako beležim posebne trenutke, ki me navdihujejo in mi dajejo novega elana za nove življenjske podvige.

S fotografijo se ukvarjam že dalj časa, navdušil pa me je prijatelj, ki je profesionalni fotograf +. On me je tudi naučil nekaterih tehničnih prijemov zaradi katerih je vsaka fotografija lahko še boljša. V svoji arhivi imam tako že kar velik spekter ujetih trenutkov, ki so me osupnila in prevzela. Nekatere od njih vam tudi postavljam na ogled.

Deli s prijatelji/Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *