Rebecca Rožencvet

Moč vode in spoznanje, ki ga človeštvo potrebuje

Voda čisti, voda oskrbuje, voda hrani in iz vode je naše telo. Če ima kdo to moč, da zruši in podre vse ovire ima to moč voda. Zaupajte v neomejeno moč vode in postali boste neomejeni na vseh življenjskih področjih.

Rebecca Rožencvet

e-mail: beky_pupa3@hotmail.com

Nekaj o meni

Življenje me je peljalo skozi morje izkušenj in lekcij, ki sem jih tako ali drugače morala predelati. Ko sem pristala popolnoma na tleh, brez moči in volje do življenja, sem vedela, da imam samo dve možnosti. Lahko nekaj spremenim ali pustim dušo umreti pri živem telesu. Tistega dne sem se odločila za spremembe in zavestno vstopila v življenje, ki si ga zaslužim.

Začela sem odkrivati pomembnost in moč vode. Na pot so mi prišle prave knjige, ljudje in situacije,  iz katerih sem se učila o osnovah življenja in postavila trdne temelje za nadaljni razvoj. Spoznala sem kako resničen je stavek: »Ne išči od zunaj, saj so odgovori znotraj tebe. «  Vse nam je bilo dano že v začetku, čas je da se začnemo tega zavedati. Postopoma sem prihajala do informacij in odgovorov, ki so se skrivali znotraj moje biti. Začela sem piti veliko vode v kombinaciji s soljo, ki je pomembna, da se celice aktivirajo in ne prihaja do prevelikega »spiranja telesa«. Ko se je postopoma začelo aktivirati v meni vedenje in potencial, sem vedela, da sem na pravi poti.

In zakaj vam to opisujem? Ker ni nič lepšega, kot hoditi po svetu in gledati nasmejane ljudi. In če lahko vsaj za 1 % pripomorem k njihovi sreči, je dovolj, da bo moja duša izpopolnjena do zadnjega diha na Zemlji. Želim vam prikazati, kako pomembne so besede, misli in dejanja v vašem življenju. Če želite spremeniti ljudi okrog sebe, poskusite najprej spremeniti sebe.  Vse kar morate storiti je, da zavestno pijete od štiri do šest litrov vode na dan, ki vam bo pomagala k pretočnosti in prepustnosti telesa in celic. Kar pa bo postopoma vodilo tudi k opuščanju neželenih miselnih vzorcev, blokad in ovir. V življenju največ naredite zase in za druge, kadar preprosto zaupate. Vedno je vse v vaše najvišje dobro, čeprav morda to spoznate mnogo kasneje.

Življenje je lahko pravljica, če ste pripravljeni verjeti vanjo.

Steklenice samouresničenja

Prebudila sem ustvarjalnost v svoji biti in se podala na pot, ki mi je bila zapisana v zvezdah. Sedaj želim tudi vam odkritje poti, ki je samo vaša. Zaslužite si zmago.

Vse steklenice so ustvarjene na osnovi LJUBEZNI in HVALEŽNOSTI, ki nosita najvišjo frekvenco in ravnovesje. Kajti ljubezen, je energija, ki daje, hvaležnost pa energija, ki sprejema. In ko smo v ravnovesju vse deluje tako kot želimo. Nato pa zajemajo še pet glavnih področij.

  • Zelena steklenica( za zdravje in odpiranje srčne čakre) – frekvence: Jaz sem Zdravje;  Jaz sem brezpogojno Sprejemanje;  Jaz sem Harmonija.
  • Modra steklenica( za komunikacijo in razvoj) – frekvence: Jaz sem čisti Govor; Jaz sem čisti Um;  Jaz sem Brezmejna Inteligenca.
  • Rumena steklenica( za manifestacijo in obilje) – frekvence: Jaz sem Obilje,  Jaz sem Blaginja; Jaz sem Uspeh.
  • Roza steklenica( za ljubezen, romantiko, nove začetke) – frekvence: Jaz sem Radost; Jaz sem Zaupanje; Vilinski simbol za nov začetek- Ilur Danai.
  • Oranžna steklenica( za srečo, harmonijo in mir) – frekvence: Jaz sem Smeh;  Jaz sem Radost;  Jaz sem Mir.

Podala sem se v vsako področje življenja. Raziskala sem vse, do zadnje podrobnosti. Poglobila sem se vase, v lastne miselne vzorce in v življenja najbližjih. Odkrila sem koščke sebe v vsakem posamezniku in sestavila svoje življenje v čudovit mozaik. Šele ko je sestavljanka popolnoma, lahko zažari v vsej svoji lepoti in namenu.

Sedaj želim tudi vam, da sprejmete vse, kar vam je življenje namenilo, odkrijete resnico o sebi in svojem namenu. Zaupajte svojemu srcu, saj vas bo odpeljalo resnično daleč…

Deli s prijatelji/Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *