Tina Vehovar

Sem ljubiteljica lepote, drugačnosti in unikatnosti. Že v zgodnjem otroštvu sem nosila unikatna oblačila, ki mi jih je po modnih smernicah natančno izdelovala mami. Odkar pomnim sem bila inovativna in ustvarjalna. Šolala se nisem na tem področju, sem samouk.

Po izobrazbi sem magistrica znanosti s področja managementa. Odraščala sem s plesom, kjer sem se verjetno tudi zaljubila v blišč, glamur, ekstravaganco, Swarovski kristale….Pred petimi leti sem se lotila izdelave unikatnih božično-novoletnih daril za svoje bližnje, saj sem želela vanje vložit svoj, čas, trud in ljubezen. Navdušenje je bilo veliko in tako so prišli tudi prvi predlogi za nadaljevanje v resno dejavnost.

Danes praktično ni dneva, ki ne bi bil povezan z nakitom. V tovrstnem ustvarjanju neizmerno uživam in imam še ogromno idej ter ciljev. Vsak definitivno dela najboljše prav to, kar dela s srcem in ima vizijo za prihodnost. Navdih za ustvarjanje velikokrat najdem med jutranjim tekom ali pa zvečer, ko se uležem. Zgodilo se mi je tudi že to, da sem nek izdelek sanjala in se ga lotila takoj zjutraj, ko sem vstala.

Med seboj najraje prepletam različne materiale in ustvarjam unikatne izdelke, ki so kreativno zasnovani in natančno izdelani. Izdelujem različne kolekcije (za najmlajše, ženske, moške, z dodano vrednostjo…). Včasih izdelam tudi kakšen bolj abstrakten izdelek, ki so tudi del moje prepoznavnosti. V mojih kreacijah lahko vidite obe moji plati, na eni strani mehkoba/čutnost in na drugi odločnost/samozavest.

Zelo rada izdelujem po naročilu, kakšna nenavadna naročila oz. želje mi predstavljajo še dodatni izziv. Želim si, da bi moj nakit krasil znane Slovenke in bi imela krog stalnih zadovoljnih uporabnic. V prihodnosti si želim odpreti tudi svojo trgovinico, kjer bi imela direkten stik z uporabnicami, ki bi izdelke lahko videle in si ga nadele v živo. Moje izdelke lahko spremljate na spletni strani www.tinavehovar.si ali facebook strani: Tina Vehovar – Unikatni nakit/Jewelry

Bodite drzni in unikatni!

Gsm: 051 355 755

Mail: info@tinavehovar.si

Deli s prijatelji/Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *