Aida Demiri

TO SEM JAZ!

Moje ime je Aida Demiri, rojena 01. 02. 1977, iz Maribora, študirala in študij končala v Ljubljani, na Visoki upravni šoli, danes Fakulteta za upravo . Po končanem šolanju sem delala v Znanstvenem centru v Ljubljani, v Ustanovi Hiši eksperimentov kot prostovoljka, zdaj pa v njej – honorarno – vodim poučno delavnico. Delam tudi v podjetju ORKAN d. o. o., Maribor, ki se ukvarja s prevajalskimi in drugimi storitvami. Zelo zanimive izkušnje. V življenju se želim še veliko naučiti, zato so izzivi moja specialiteta 🙂

Moj stalni (in zvest:)) spremljevalec je invalidski voziček, saj sem v otroštvu prebolela otroško paralizo, zato sem se odločila, da bodo gonilna sila mojega živjenja prav radost, dobra volja in pogum. Včasih je težko in izgleda brezupno, a se na koncu vsaka težava izkaže kot rešljiva. Česarkoli sem se lotila, mi je tudi uspelo, čeprav se nekateri dogodki ne zgodijo čez noč, ampak je potrpežljivost najboljše zdravilo.

Sem ljubiteljica knjig, teatra, glasbe – všeč mi je rock, pop, pa tudi kakšna klasična melodija mi velikokrat dobro dene. Kot plesalka sodelujem tudi v plesni skupini, pod koreografom Mihe Krušiča; novo možnost samorazvoja in rasti, pa sem odkrila tudi v gledališkem tečaju, katerega vodi Maja Martina Merljak. Obožujem sprehode, naravo; čeprav se imam za samotarko, imam ljudi zelo rada, a mi samota velikokrat paše; veljam za osebo, ki zna prisluhniti, a s tem rešujem tudi svoje težave in po svoje analiziram kompleksnost našega uma.

Za vas, dragi bralci Mozaika Kreativnosti, pa z veseljem mesečno napišem članek s svojimi izkušnjami, mnenjem in razmišljanjem o različnih temah. Vedno me je zanimala psiha človeka, odzivnost, temperament, razmišljanje, čustvena stanja in mnenja posameznikov, kajti ta mreža, ki jo sestavlja čudovit organ, ki mu pravimo možgani, je nepojemljiva in močna.

To sem na kratko jaz, če pa te še kaj zanima o meni, me lahko kontaktiraš na e-naslovu: aida_demiri@yahoo.com.

Vedno bodi vesel-a in nasmejan-a – s tem zagotovo komu polepšaš trenutek, dan ali celo življenje!

Pa srečno!

Deli s prijatelji/Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *