Glasba, slovenska glasba, pop glasba, slovenski glasbeniki, rock glasba

Glasba – ko si rock glasba, pop glasba ter ostale zvrsti glasbe podajo roko in postanejo kvalitetna slovenska glasba, ki jo preigravajo slovenski glasbeniki!
Slovenska glasba za ohranitev slovenske kulture.

Slovenska glasba za ohranitev slovenske kulture.

V rubriki glasba vam predstavljamo glasbenike, ki so slovenski glasbeniki, ki se s svojimi deli (rock glasba, pop glasba, domača glasba, house glasba, elektronska glasba, ipd.) še niso predstavili slovenski javnosti in sedaj iščejo možnost predstavitve, ki bi jim olajšala in omogočila samorazvoj skozi ustvarjanje glasbenih del z različnimi inštrumenti, vključno z glasom. Naj slovenska glasba seže preko naših meja tudi v srca drugih ljudi!

Ste slovenski glasbeniki oz glasbeni ustvarjalci? Vas zanima glasba, vključno s področji, kot so: slovenska glasba, pop glasba, rock glasba), in bi se radi brezplačno predstavili na tem portalu pod različnimi rubrikami, ki jih vidite zgoraj? Sedaj imate priložnost!

Za vse, ki vas zanimajo glasba, poezija, proza, slikarstvo, fotografija, oblikovanje in še kaj, in bi se radi predstavili na tem portalu pod različnimi rubrikami, ki jih vidite zgoraj – sedaj imate priložnost!

Vsi slovenski umetniki, pozor! Predstavitev do 10 vaših del – slik, fotografij, pesmi, zgodb, ali drugih izdelkov – vključuje za ceno 20,00 EUR / leto naslednje ugodnosti (do nadaljnjega predstavitev ni možna):

  • objavo imena, priimka in slike avtorja
  • objavo do10 vaših izdelkov (slik, pesmi, pesniških zbirk, fotografij, vseh ostalih izdelkov ročne izdelave ter kombinacije teh)
  • objava vaših kontaktnih podatkov (teefon, e-naslov)
  • objava vaše spletne strani, povezave do FB strani ali bloga
  • v primeru izmenjave povezav (objava povezave www.mozaik-kreativnosti.com na vašem blogu, Facebook strani ali spletni strani), objavimo še dodatno povezavo do (npr. do vaše FB strani ali bloga)
  • osveževanje predstavitve – 1x letno
  • objava vaše predstavitve na FB strani Mozaika Kreativnosti – 4x letno

Preberite si pogoje predstavitve:

Za predstavitev na portalu Mozaika Kreativnosti pošljite na info@mozaik-kreativnosti.com do 10 svojih del (slike, fotografije, pesmi, sestavki, ipd.  ter svojo predstavitev – opis vaše ustvarjalne poti v .word dokumentu. Za vzorec si poglejte že predstavljene ustvarjalce v rubriki Predstavitev ustvarjalcev.

Pred objavo vaših del vam bomo poslali po e-pošti predračun v znesku 20,00 EUR (z 8 dnevno valuto), ko tega poravnate, bomo objavili vašo predstavitev. Vaša predstavitev bo ostala na portalu 12 mesecev oz. 1 leto, po preteku tega obdobja pa lahko predstavitev tudi podaljšate.

POMEMBNO: velikost posamezne fotografije vaših del naj NE presega 500 KB oz. 0,5 MB, fotografije naj bodo v .jpg ali .gif formatu), skupna velikost poslanih datotek naj tako ne presega 5 MB. Poslane predstavitve, ki ne bodo upoštevale pravil, ne bodo vključene v objavo na portalu. V primeru pošiljanja glasbenih datotek te predhodno naložite na http://www.youtube.com in nam pošljite povezavo do glasbenega videa na naslov info@mozaik-kreativnosti.com.
Deli s prijatelji/Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *