Slovenski pisatelji, proza, romani, ljubezenski romani

V rubriki proza vam predstavljamo pisatelje, ki so slovenski pisatelji in se s svojimi deli še niso predstavili slovenski javnosti, sedaj pa iščejo možnost predstavitve, ki bi jim olajšala in omogočila samorazvoj skozi izraznost besed. Dela, ki jih slovenski pisatelji ustvarjajo na teh straneh, posegajo na naslednja področja: kratke zgodbe, romani, ljubezenski romani, ženski romani, kriminalni romani ter podobno.

Za vse, ki vas zanimajo glasba, poezija, proza, slikarstvo, fotografija, oblikovanje in še kaj, in bi se radi brezplačno predstavili na tem portalu pod različnimi rubrikami, ki jih vidite zgoraj – sedaj imate priložnost!

Brezplačna predstavitev do 4 vaših del – slik, fotografij, pesmi, zgodb, ali drugih izdelkov – VKLJUČUJE NASLEDNJE UGODNOSTI (do nadaljnjega predstavitev ni možna):

• objavo imena, priimka in slike avtorja, brez kontakt. podatkov in cen izdelkov
• objavo največ 4 vaših izdelkov ( slik, pesmi, pesniških zbirk, fotografij, vseh ostalih izdelkov ročne izdelave ter kombinacije teh)
• predstavitev v Mladih Kreativistih in na prvi strani portala
• brezplačno sodelovanje na razstavah 

Preberite si pogoje predstavitve:

Za predstavitev na portalu Mozaika Kreativnosti pošljite na info@mozaik-kreativnosti.com do 4 svoja dela (slike, fotografije, pesmi, sestavki, povezave do zvočnih in video posnetkov iz youtube.com ipd.) ter svojo predstavitev (za vzorec si poglejte že predstavljene ustvarjalce v rubriki Predstavitev umetnikov).

Pred objavo vaših del vam bomo poslali po e-pošti predračun v znesku 20,00 EUR (z 8 dnevno valuto), ko tega poravnate, bomo objavili vašo predstavitev. Vaša predstavitev bo ostala na portalu 12 mesecev oz. 1 leto, po preteku tega obdobja pa lahko predstavitev tudi podaljšate.

POMEMBNO: Velikost posameznih poslanih datotek naj ne presega 100 Kb (slike oz. fotografvije predhodno pomanjšajte npr. na velikost 600 x 800 pikslov) skupna velikost poslanih 4 datotek pa naj ne presega 500 Kb (0,5 Mb). V primeru pošiljanja glasbenih ali drugih datotek, ki jih ni možno poslati v prej omenjeni velikosti, pa si ustvarite račun na www.youtube.com, kamor boste naložili te datoteke in pošljite na info@mozaik-kreativnosti.com povezavo do njih.

Na portalu vas bomo predstavili z imenom in priimkov ter vašo predstavitvijo, prav tako v e-mesečniku Mladi Kreativisti, ki izhaja v okviru portala.

Deli s prijatelji/Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *