Slikarstvo, slikarji, abstrakstno slikarstvo, dekorativno slikarstvo, oljno slikarstvo, slikarska razstava

V rubriki slikarstvo vam predstavljamo slikarje, ki so slovenski slikarji, med katerimi se nekateri še niso predstavili slovenski javnosti, drugi pa so svoja dela že postavili na ogled in sedaj iščejo še druge možnosti predstavitve, ki bi jim olajšala in omogočila samorazvoj skozi izraznost barv in potez na različnih slikarskih medijih.

Njihova dela posegajo na področja: abstraktno slikarstvo, dekoratnivno slikarstvo ter oljno slikarstvo, nekateri posegajo po tehniki akril na platno, svinčnik ter oglje. Slovenski slikarji se vam na portalu Mozaik Kreativnosti predstavljajo z zares izjemnimi deli.

Za vse, ki vas zanimajo glasba, poezija, proza, slikarstvo, fotografija, oblikovanje in še kaj, in bi se radi predstavili na tem portalu pod različnimi rubrikami, ki jih vidite zgoraj – sedaj imate priložnost!

Vsi slovenski umetniki, pozor! Predstavitev do 10 vaših del – slik, fotografij, pesmi, zgodb, ali drugih izdelkov – vključuje za ceno 20,00 EUR / leto naslednje ugodnosti (do nadaljnjega predstavitev ni možna):

  • objavo imena, priimka in slike avtorja
  • objavo do10 vaših izdelkov (slik, pesmi, pesniških zbirk, fotografij, vseh ostalih izdelkov ročne izdelave ter kombinacije teh)
  • Objava vaših kontaktnih podatkov (teefon, e-naslov)
  • Objava vaše spletne strani, povezave do FB strani ali bloga
  • v primeru izmenjave povezav (objava povezave www.mozaik-kreativnosti.com na vašem blogu, Facebook strani ali spletni strani), objavimo še dodatno povezavo do (npr. do vaše FB strani ali bloga)
  • osveževanje predstavitve – 1x letno
  • objava vaše predstavitve na FB strani Mozaika Kreativnosti – 4x letno

Preberite si pogoje predstavitve:

Za predstavitev na portalu Mozaika Kreativnosti pošljite na info@mozaik-kreativnosti.com do 10 svojih del (slike, fotografije, pesmi, sestavki, ipd.  ter svojo predstavitev – opis vaše ustvarjalne poti v .word dokumentu. Za vzorec si poglejte že predstavljene ustvarjalce v rubriki Predstavitev ustvarjalcev.

Pred objavo vaših del vam bomo poslali po e-pošti predračun v znesku 20,00 EUR (z 8 dnevno valuto), ko tega poravnate, bomo objavili vašo predstavitev. Vaša predstavitev bo ostala na portalu 12 mesecev oz. 1 leto, po preteku tega obdobja pa lahko predstavitev tudi podaljšate.

POMEMBNO: velikost posamezne fotografije vaših del naj NE presega 500 KB oz. 0,5 MB, fotografije naj bodo v .jpg ali .gif formatu), skupna velikost poslanih datotek naj tako ne presega 5 MB. Poslane predstavitve, ki ne bodo upoštevale pravil, ne bodo vključene v objavo na portalu. V primeru pošiljanja glasbenih datotek te predhodno naložite na http://www.youtube.com in nam pošljite povezavo do glasbenega videa na naslov info@mozaik-kreativnosti.com.
Deli s prijatelji/Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *