Greta Burnik

Sem sodobna mlada mamica, rojena Primorka. Pred časom me je ljubezen popeljala k mojemu možu v okolico Ljubljane. Žilica miru mi ne da, da bi bila pri miru in vedno rada ustvarjam.

Moja pot se prične nekako takole. Lansko leto, ko sem iskala, da bom najini punčki kupila kakšen lep obesek za dudo, nisem nič lepega dobila v trgovinah v bližnji in daljni okolici. Tako sem dobila zamisel, da bi jih lahko sama začela
izdelovati.

Prve sem izdelala za hčerko Hano in jih pri njej tudi preizkusila. Všeč so bili tudi prijateljicam, zato sem objavila nekaj slik na Facebooku. Ljudem so bili všeč. Vsi izdelki so varni, mehki in ne poškodujejo ne otroka ne oblačil.

Sestavljeni so iz trakca, sponke  ter z različnimi motivi Hello Kitty in ostalih otroških junakov. Lahko se pritrdijo na klasične dude z ročajem in tiste brez. V mesecu novembru pripravljam tudi obeske z novoletnimi motivi in motivi zime.

Delam z  veliko ljubeznijo in uživam v tem, kar ustvarim. Vsak obesek je lično narejen in izpod mojih rok gre lepo izdelan in zavit. Kot vsaki mamici je tudi meni pomembna cena in kakovost, na kar seveda tudi sama gledam in vsaka pohvala, ki jo dobim od vsake uporabnice, mi daje nov zagon za naprej. Zdi sem mi pomebno, da so mamice zadovoljne.

Ukvarjam se tudi z izdelavo dekoraciji malčkovih sobic. Črke so barvane ter okrašene z

raznimi okraski,velikost vseh črk je 12cm. Na to idejo sem prisla,ko smo opremljali sobico za našo malčico. Hotela sem nekaj unikatnega, zato me ni nobenena ponudba v trgovinah prepričala. Črke se lahko namesti na posteljico ali steno. Ker od nekdaj rada ustvarjam, mi sedaj ostane zelo malo časa za kreativnost, zato moje ideje nastanejo zvecer, ko gre nasa mala princeska spat.

Moje izdelke zaenkrat lahko vidite samo na Facebooku, saj je spletna stran še v izdelavi. Na raznih razstavah in srečanjih še nisem sodelovala, saj sem še bolj “sveža”. Vesela bi bila vsakega povabila. Rada bi se zahvalila tudi strani Mozaik Kreativnosti, da ste mi dali priložnost pokazati moje delo.

Lepo vas pozdravljam,

Greta  Burnik

fb: Hanini Unikatni Obeski in Greetine Vesele Črke

Deli s prijatelji/Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *