Dance Republic – Revolution je sinoči zatresel tla!

www.mozaik-kreativnosti.com

Above & Beyond

Včeraj so se tresla tla...na srečo le zaradi glasbe.

Dance Republic poskrbel za revolucijo!
 
Iz Dance Republic www.dancerepublic.si so nam danes poslali naslednje sporočilo za vse, ki se včerajšnjega oz. današnjega dogodka, namenjenega ljubiteljem tehna, trancea, housa in chill outa, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani niste uspeli udeležiti.

“Napovedi o revoluciji so bile uresničene. Dogodek Dance Republic Revolution je sinoči zatresel tla Gospodarskega razstavišča in slovenska publika je ponovno dokazala, da je najboljša. Ob zvokih tehna, trancea, housa in chill outa so številni doživeli party svojega življenja, prav tako pa pridobili državljanstvo v Dance Republic.

Če povzamemo le nekaj vtisov, ki so jih obiskovalci po dogodku zapisali na njihovih profilih spletne mreže Facebook, se le ti glasijo takole: »Axwell je caaaar«, »Above & Beyond so razturali« in »DJ Murphy je res najhujši za mešalko!«.

DJ Axwell

DJ Axwell je množici ljubiteljev njegove glasbe dal to, po kar so prišli.

Axwell je za mešalno mizo odra Land of Freedom stopil opolnoči. Hiti so se vrstili drug za drugim, roke obiskovalcev pa so bile ves čas v zraku.

Mega hit Leave The World Behind je švedski mojster spustil kar dvakrat, da bi zadovoljil ritma željno publiko, predvsem prve vrste, v katerih je – brez izjeme! – plesal izključno ženski spol.

Polivanje z vrhunskim šampanjcem znamke Moët & Chandon in komuniciranje s publiko preko mikrofona, je le nekaj podrobnosti njegovega nastopa. Dean Deen je poskrbel za warm up, ki je v dvorani povzročil drastičen dvig temperature, DJ Angel Anx pa za pomiritev strasti, ki so bile na višku do 5. ure zjutraj.

Above & Beyond so bili že ob prihodu v Ljubljano popolnoma navdušeni nad mestom, po nastopu pa so ostali brez besed. Laser šov, najbolj nori ritmi in mojstra za mešalno mizo niso nikogar pustila stati na mestu.

Abve & Beyond

Above & Beyond so temperaturo, ki jo je v zraku ustvarila že tako razgreto množica, ponesli do vrelišča.

Da so Above & Beyond uživali vsaj toliko kot publika, je bilo videti tudi za odrom, kjer niso mogli skriti navdušenja nad organizacijo in neverjetnim vzdušjem v dvorani. DJ Elyksir in DJ Crocy pa sta nepozabno avanturo le še nadaljevala.

Oder Land of Dark je zadovoljil vse željne tehna, za plesne ritme pa so sinoči poskrbeli Brazilec DJ Murphy, DJ Reaky, DJ Lexis in DJ Gumja. Zunanji Land of dreams je poskrbel za odlično zvočno kuliso vseh željnih plesa v dežju (in teh ni bilo malo!), prav tako pa so chill out ritmi, ki sta jih zakrivila DJ Blasch in Tempterzz, poželi aplavze.

Dance Republic bo svoje državljane ponovno razvajal 24. junija, ko bo Ljubljano pripeljal DJ-ja, za katerega je v Sloveniji glasovalo največ privržencev Dance Republica. Naj bo to le ogrevanje, saj novi pohodi elektronskih ritmov prihajajo kmalu! Več na www.dancerepublic.si.

Hvala, ker ste bili z nami.

FOTO: Renato Karba”

Združenje DrogArt

Združenje DrogArt - še ena izmed "zvezd" včerajšnjega dogodka.

Mi dodajamo le še to, da smo na včerajšnjem dogodku opozili tudi Združenje DrogArt www.drogart.org, ki je obiskovalcem delil brezalkoholno pijačo (cedevito) ter promocijski material, v katerem so obiskovalcem podelili komplet z varovalnimi čepki za ušesa, kondom, bonbon in zloženke z navodili oz. pravili za zmanjševanje tveganja ob uporabi drog.

Ena izmed zgibank www.izberisam.org pa je mlade informirala o nevarnostih vožnje z avtomobilom pod vplivom alkohola.

Dvigamo palce za take akcije in pozivamo tudi druge, ki lahko prispevate kar koli za večjo ozaveščenost zdravega načina življenja in zabave mladih, da to tudi storite.

www.mozaik-kreativnosti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *