Grajska tržnica na gradu Sevnica

Vabilo, namenjeno vsem ljubiteljem unikatnih, ročno izdelanih izdelkov – vabljeni, da se to soboto, 6. 10., med 9:00 in 13:00 uro, udeležite Grajske tržnice na gradu Sevnica.

V obdobju potrošništva, kot ga poznamo dandanes, se, žal, s poplavo izdelkov, nastalih v (post)indrustrijski proizvodnji, izgublja vrednost unikatnih izdelkov, ki so narejeni z ljubeznijo, predanostjo, iskreno energijo do ustvarjanja lepega, dobrega, drugačnega in uporabnega. te izdelke sicer najdete na policah prenekaterih trgovin, a njihova vrednost je premalo izpostavljena in predstavljena porabnikom.

Ker bi radi unikatne izdelke čim bolj približali, predstavili ter jih ponudili ljudem, ki si jih želijo, ob tem pa poudarili vrednost izvirnih stvaritev, ki jih izdelujejo prenekateri rokodelci, ustvarjalci unikatnih izdelkov ter obrtniki, vas vabimo na:

Grajsko tržnico starin in unikatnih izdelkov

Kdaj: to soboto, 6. 10. 2012, med 9:00 ter 13:00 uro

Kam: v atrij grada Sevnica (www.grad-sevnica.com).

Kaj boste našli v ponudbi na grajski tržnici: negovalna olja, kvačkane in kleklane izdelke, naravna mila, unikatne izdelke iz lesa, ure, ročno poslikane skrinje, drobne predmete za gospodinjstvo, orgonitne energetske izdelke, drobne predmete, izdelke iz gline, pladnje, krožnike, sklede, obeske, tudi magnete, steklene ure ter nakit in suho naravno cvetje.

Ne bodo manjkali niti aranžmaji, zvitki pergamenta, usnjeni izdelki, srednjeveški bobni, dekorativne kože, mošnjički, figuralni dekorativni medenjaki, lectovi srčki in figure, pletene steklenice, svečke iz čebeljega voska, lesene punčke, prtički, voščilnice, suho cvetje, čipke, copatki, glineni svečniki, dobre vile, domači čaji, obeski za ključe, zeliščni sirupi, zeliščni napoji, negovalna kozmetika. Na voljo vam bodo tudi starine, ki si jih boste lahko ne le ogledali, temveč jih tudi kupili.

Vabljeni, vstop je prost!
Avtor vabila:

Organizator: KŠTM Sevnica
Info: 051 680 289 ali gsevnica@gmail.com.


Grad Sevnica
Cesta na grad 17
8290 Sevnica
SVN – Slovenija
Tel. 07 81 61 075
Mobi: 051 680 289
E-pošta: gsevnica@gmail.com
URL: www.grad-sevnica.com

Deli s prijatelji/Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *