Vabilo na predstavitev druge knjige avtorice Nina Novak Oiseau – Skozi polje cvetočega maka smo odšli v iskanje…

Nina Novak Oiseau - predstavitev knjige Skozi polje cvetočega maka smo odšli v iskanje

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-knjige-nina-novak-oiseau-skozi-polje-cvetocega-maka-smo-odsli-v-iskanje/

Jutri, v sredo, 15. 2. 2012, vas Nina Novak Oiseau, ki se vam je prejšnji teden predstavila na portalu s svojimi pesniškimi deli ter odlomkom iz najnovejše knjige, vabi, da se ji pridružite na promociji njene druge knjige z naslovom Skozi polje cvetočega maka smo odšli v iskanje … (Mir, dobrota, ljubezen, sreča!).

Ta knjiga je povsem sveža, predstavlja pa boj proti nasilju in je tematsko nadaljevanje njene prve knjige, ki je zbirka pesmi Drevo življenja (Mir, dobrota, ljubezen, sreča!). Vendar pa je njena druga knjiga, ki vam jo bo Nina predstavila v sredo, ob 20.00 uri v klubu Zlati zob v Ljubljani, precej bolj programsko naravnana. V njej je pet zgodb, ki predstavljajo zgodbe anonimnega malega človeka v njegovem boju za preživetje …

Po promociji knjige boste lahko prisluhnili kantavtorskem koncert-u, kjer vam bo Nina predstavila tudi mnoge svoje nove pesmi.

Torej – vabljeni v sredo, 15. februarja 2012, ob 20.00 uri, v prijetno družbo z Nino Novak Oiseau, v etno klub Zlati zob (na Zaloški 69) v Ljubljani!

Na ta dan boste lahko kupili njeno knjigo po posebni promocijski ceni!

Vstopnine ni!

Deli s prijatelji/Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *